om kristian fabrizio


Is Kristian Fabrizio The First Brown-Eyed Soul Star From Scandinavia?

ARTIKKEL Av Vintage Media Group | Publisert 09.07.20
BLANDER URBAN MUSIKK OG LATINSKE RYTMER: Kristian Fabrizios nye singel «Sånn», er en dansbar låt som passer rett inn i hans uttrykk.

Siden 8-årsalderen har Kristian Fabrizio stått på små og mellomstore scener i tre land. Det var denne, internasjonale oppveksten som var med på å skape den artisten vi kjenner til i dag.

Omtalt som en late bloomer, var det imidlertid ikke før for tre år siden at Fabrizio startet sin artistkarriere slik vi kjenner i dag - etter en sterk personlig opplevelse som varte gjennom 2017.

 

Eneste tre-språklige låtskriver

Oslo-artistener sannsynligvis også den eneste skandinaviske låtskribenten som uttrykker seg på tre språk - noe som gjenspeiler barndommen i Oslo, Honduras og Miami. Hans tekster, om dypere temaer om voksenlivet - blandet med fengende melodier og dansbare rytmer, har gjort ham anerkjent i undergrunnsmiljøer både i Norge og internasjonalt. Nå håper han å nå mange flere gjennom samarbeidet med IRMC-studios - et av landets mest lovende produsentkollektiv.

 

Emosjonelt og dansbart samtidig

Med en blanding av urban musikk og latinske rytmer - får vi et innblikk i en ung manns begjærer for en kvinne i Sånn. Låta handler om lysten til “å starte nye nytt”, men også frykten for å være sårbar. En frykt man får når en leser mellom linjene på låta.

Likeveler låta også veldig dansbar, noe som passer Kristian Fabrizios uttrykk

“Du kan alltids danse til emosjonelle låter”, fortalte Kristian i forbindelse medutgivelsen av Silencio tidligere i år. Vi mener denne låta absolutt fallerunder denne kategorien.

https://vintagemediagroup.com/is-kristian-fabrizio-the-first-brown-eyed-soul-star-from-scandinavia/